Medewerker supportdesk / planner / coördinator

Kandidaatreferentie: 39478
Branches: Overig
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: HBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Hattat is een ervaren supportdeskmedewerker, servicecoördinator, werkvoorbereider en planner in de logistieke sector en de techniek.

Hij heeft o.a. ervaring met: het aannemen en behandelen van klachten en reparatieaanvragen, het aansturen en ondersteunen van de field service engineers, het maken van orders, contracten en invoicemanagement, het bestellen van machine of onderdelen, eerste aanspreekpunt voor klanten uit de Benelux en in samenwerking met de accountmanagers het verkopen van de machines.
Daarnaast heeft hij ervaring met het aanmaken en verwerken van transportdocumenten, het verzorgen van dagelijkse orders via SAP, behandelen van uitgaande zendingen, bij afwezigheid vervangen van warehouse planner en/of expeditie coördinator en het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen van de warehouse operators.

Dit is een vrolijke man met technische kennis en inzicht. Hij is communicatief vaardig, commercieel en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
Hobbymatig sleutelt hij in zijn vrije tijd aan oude volkswagenbusjes, voornamelijk T1, T2 en T3. Hij restaureert de busjes op motorisch gebied, interieur en plaatwerk.

Hattat is op zoek naar een nieuwe uitdaging als planner, servicecoördinator, werkvoorbereider of verkoop binnendienst waar hij tot zijn pensioen met plezier kan werken. Wil jij hem ontmoeten? Neem dan snel contact met ons op.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Hung Nguyen
Hung Nguyen Toon telefoonnummer 088 - 235 26 60