Mechanical engineer

Kandidaatreferentie: 36688
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau|Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: HBO
Regio's: Gelderland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort

Omar is momenteel actief als mechanisch engineer bij een machinefabriek waar ze machines ontwikkelen voor industriële bakkerijen. De functie van Omar is vrij breed aangezien hij zich met commerciële zaken bezig houdt maar ook met het testen, het verder door ontwikkelen van de machines, inkoop, planning, transport en het ontwikkelen van nieuwe machines.

De huidige functie is te eenvoudig geworden en daardoor is de uitdaging er af. De meest uitdagende projecten horen nu niet meer bij zijn functie terwijl deze hem juist het meest energie geven. Hoe ingewikkelder en complexer, hoe leuker de klus!

Ook als tekenaar heeft hij veel ervaring op gedaan in stages en bijbanen naast en tijdens zijn studie. Hij is erg goed in het werken met Solidworks en PTC. Inventor kent hij maar heeft hij niet veel mee gewerkt. In zijn huidige functie is hij met regelmaat naar het buitenland geweest voor het begeleiden van projecten.

Omar zou een perfecte aanwinst kunnen zijn, aangezien hij een combinatie tussen commercie, techniek en engineering is. Daarnaast spreekt hij Nederlands, Arabisch en Engels.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.