Magazijnmdewerker

Kandidaatreferentie: 42137
Vakgebied: Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Bruno is een vriendelijke jonge man met een vlotte babbel. Hij is zelfverzekerd en heeft een goed gevoel voor humor. Bruno woont inmiddels 2,5 jaar in Nederland samen met zijn vrouw. Hij spreekt vloeiend Engels en is momenteel bezig om de Nederlandse taal te leren. Zo volgt hij elke dinsdag en donderdag een Nederlandse taalcursus. Bruno heeft 9 jaar ervaring opgedaan als magazijnmedewerker waarvan 2,5 jaar in Nederland.
Zijn taken bestonden uit: Orders pikken, verpakken van de producten conform de verkooporder, inkomende goederen in systeem verwerken, kwaliteit controle uitvoeren van producten, orders controleren, bevoorraden en organiseren van de leveringen, verzendingen klaar maken, ervaring op heftruck, maar geen certificaat, contact met klanten over eventuele vragen over verzendingen etc. op te lossen.

Bruno is een harde, enthousiaste en leergierig persoon, die zich altijd voor een volle 100%. Hij kan zowel zelfstandig als in team verbrand werken. Momenteel is Bruno op zoek naar een functie als allround magazijnmedewerker.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Nikola Wieczorek Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20