Magazijn beheerder

Kandidaatreferentie: 42532
Vakgebied: Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: einde juli
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Utrecht

Freddy is een rustige, vlotte en hardwerkende man. Hij heeft vanaf 2011 ervaring opgedaan als magazijnbeheerder en is daarvoor 7 jaar magazijn chef geweest. Nu is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij graag voor langere tijd bij dezelfde werkgever zou willen blijven.

Freddy heeft als magazijnbeheerder een brede werkervaring opgedaan. Hij heeft al meer dan 30 jaar heftruck ervaring en heeft zijn certificaat opnieuw behaald in december 2022. Hij heeft vooral gewerkt met het systeem ISO9002. Tevens heeft hij zowel leidinggegeven aan een grote groep als aan een kleine groep mensen. Hij vindt het belangrijk om via de protocollen te werken. Daarnaast geeft hij aan dat hij bezit over een logisch inzicht.

Zijn taken waren:
De ontvangen goederen controleren, sorteren, opbergen, uitgeven van producten, t.b.v. monteurs van projecten en pakbonnen verwerken, het invoeren van data ten behoeve van de magazijnadministratie, en het bewaken van de magazijnvoorraad niveaus (first in- first out), het aanmaken van bestelopdrachten en diverse archiefwerkzaamheden, het inkopen van materialen voor voorraad van projecten en het afboeken van producten, het beheren van certificaten, het archiveren en registratie van gereedschappen en bonnen, verantwoordelijk voor de algemene order en netheid in het magazijn en het naleven van voorschriften op gebied van veiligheid, indelen van magazijninstellingen, kwaliteitscontrole.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Monique Baaiman
Monique Baaiman Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20