Lasser

Kandidaatreferentie: 43238
Vakgebied: Metaalbewerking|Lassers en fitters|Industriƫle automatisering
Functieniveau: Voorman leidinggevende
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Regio: Amsterdam|Utrecht

Rick is direct beschikbaar om zijn uitgebreide lasvaardigheden in te zetten, met expertise in MIG/MAG- en Elektrodelassen (BMBE). Hij is enthousiast om aan de slag te gaan in de regio Amsterdam of Utrecht.

Met meer dan drie decennia aan ervaring is Rick een doorgewinterde professional als het gaat om lassen, en dit vakgebied is waar zijn passie ligt. Gedurende zijn loopbaan heeft Rick voornamelijk met staal gewerkt, variërend van dik tot dun. Daarnaast beschikt hij over vaardigheden in het lassen van aluminium. Rick is bedreven in het uitvoeren van laswerkzaamheden in vrijwel elke positie.

Zijn indrukwekkende portfolio omvat projecten zoals de fabricage van leidingwerk, bochten, flenzen, machineonderdelen voor de offshore-industrie, tanks/silo's, kranen, offshore-constructies, hekwerken en bordessen. Veel van deze projecten waren gecertificeerd, van topkwaliteit en onderworpen aan röntgeninspecties. Rick heeft zijn kennis en kunde ingezet voor vooraanstaande bedrijven zoals Shell, Royal IHC, Stork en Abuco.

Naast zijn voorliefde voor lassen beheerst Rick ook constructiebankwerker. Kortom, als u op zoek bent naar een toegewijde werknemer die graag samen met u aan een succesvolle toekomst bouwt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Rick staat klaar om zijn expertise en ervaring in te zetten om uw projecten tot een succes te maken.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.