lasser

Kandidaatreferentie: 43200
Branches: Las- en constructiebedrijven
Vakgebied: Lassers en fitters
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Regio: Amsterdam

Giovanni is een gedreven jongeman van 23 jaar met een passie metaal en techniek en is sinds kort beschikbaar voor een werkgever waar hij zich verder kan ontwikkelen in het laswerk waar hij reeds enkele jaren ervaring in heeft. Zijn voorkeur gaat uit naar een baan waar hij als internationaal lasser aan het werk kan.

Zijn carrière begon als stagiair bij Takke Breukelen B.V., waar hij al snel opviel door zijn enthousiasme en toewijding. Dit leidde tot een vaste baan. Hier kreeg hij de kans om zijn technische vaardigheden te ontwikkelen, met een focus op MIG/MAG-lassen waar niveau 2 heeft. Daarnaast is bedreven als lasoperator, positielassen. Bovendien is hij gecertificeerd om een heftruck te bedienen en heeft hij zijn VCA-certificering behaald. Zijn werkzaamheden bestonden uit het lassen van relingen en leuningen voor vluchtstroken en viaducten. Naast zijn lasvaardigheden excelleert Giovanni in tekeningen lezen, plasma-snijwerk, boren, zagen, slijpen, afbramen, hechten en uiteraard aflassen. Met zijn handigheid en technische kennis staat hij altijd klaar voor elke taak. Wat hij nog niet kan wil hij leren.

Na zijn tijd bij Takke Breukelen heeft Giovanni bij Quality Steel gewerkt, waar hij uiteindelijk de sprong naar zelfstandig ondernemerschap maakte als zzp'er. Hier lag zijn focus voornamelijk op montagewerkzaamheden, zoals het installeren van leidingen voor verwarmings- en koelsystemen.

Buiten zijn professionele leven gaat Giovanni helemaal op in zijn vrijetijdspassie: zijn geliefde BMW e30. Hier aan sleutelt hij graag en daar waar nodig modificeert hij de auto. Denk hierbij aan het vervangen van het motorblok voor een zwaarder type. En uiteraard doet hij het complete onderhoud aan zijn auto, van het standaard onderhoud tot het vervangen van onderdelen en repareren zoals de versnellingsbank en of koppelingsplaat. Zijn toewijding aan zijn hobby getuigt van zijn leergierigheid, creativiteit, en goede werkethos.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.