Lasser / constructiebankwerker

Kandidaatreferentie: 41593
Branches: Las- en constructiebedrijven
Vakgebied: Lassers en fitters|Metaalbewerking
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Christian hebben wij leren kennen als een vriendelijke en sociale man. Het is een gedreven persoon, die zijn werk serieus neemt en bereid is om zich in te zetten voor een nieuwe uitdaging waar hij genoeg afwisseling in kan vinden. Op zijn werk hij is een type medewerker, die collegiaal is en bereid is om hard te werken. Hij wil graag bij een bedrijf werken, waar hij secuur werk moet afleveren.

Chistian heeft 2.5 jaar ervaring als constructiebankwerker en als lasser. Hij heeft ervaring opgedaan o.a. in het lassen/samenstellen van stalen frames, hekwerken en one-off (prototype) items, zoals het lassen van glasblaasmallen en kleine stookovens uit gerecycled materiaal.

Hij is bekend met het opzetten van werkstukmallen op lastafels (fixeren) ,hechtlassen en het aflassen hiervan. Daarnaast (PA/PB/PC/PG) machines in- en afstellen (kolomboor, bandzaagmachine). Tevens kan hij \"complexe\" tekeningen lezen en staat hij er voor open om de aankomende jaren meer lascertificaten te behalen. Hij is gewend om kwaliteit te leveren en is bekend met het lassen en bewerken van RVS, staal en aluminium (boren, zagen, slijpen en polijsten).

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Nikola Wieczorek Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20