Elektronica/assemblagemonteur

Kandidaatreferentie: 36813
Branches: Elektronicabedrijven
Vakgebied: Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: 1 maand opzegtermijn
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Deze kandidaat is op zoek is naar een uitdaging als assemblagemonteur in de binnendienst. Hij is met name elektrotechnisch en mechanisch sterk en beschikt over technisch inzicht en een brede gereedschapskennis.

Hij is onder meer werkzaam geweest via een detacheerder als engineer in de buitendienst. Hier heeft hij ervaring opgedaan met het opbouwen, repareren, instellen en updaten van o.a. zelfscankassa’s, pinautomaten, routers en modems. Dit deed hij voornamelijk in de retail.

Verder heeft deze kandidaat in het verleden een eigen computerreparatiewinkel gehad. Van 2014 tot 2016 heeft hij in Zeist zijn eigen winkel gehad voor verkoop, onderhoud en reparatie van IT-producten. Voornamelijk lap- en desktops, maar ook telefoons en andere IT hardware.

Hobbymatig heeft hij in het verleden gesleuteld aan fietsen en scooters. Momenteel heeft hij nog enkele websites in beheer en doet hij kleine projectjes. Zo heeft hij bijvoorbeeld in een Playstation een SSD opslag ingebouwd. Hij staat open voor functies m.b.t. electronica, mechanica, assemblage en/of IT.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20