Elektromonteur

Kandidaatreferentie: 43042
Branches: Industriƫle Automatisering
Vakgebied: Elektrotechniek
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Regio's: Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam

Idriss is een beginnend elektromonteur met een jaar ervaring in industriële elektrotechniek en heeft een sterke interesse in de utiliteit/nieuwbouwsector.
Hij is gedreven om zijn carrière voort te zetten in een dynamische omgeving waar hij zijn vaardigheden verder kan ontwikkelen en innovatieve projecten kan ondersteunen.

Idriss heeft zijn basis gelegd als elektromonteur bij Verwater Industrial Services, waar hij heeft bijgedragen aan verschillende aspecten van industriële elektrotechniek. Zijn taken omvatten
kabelstrekken
kabels aansluiten
het opbouwen en monteren van ladderbanen en unistrut frames.
Bovendien heeft hij ervaring opgedaan met het installeren van frequentie regelaars panelen en het uitvoeren van klein constructiewerk.

Voordat hij elektromonteur werd, heeft Idriss 13 jaar als technisch dienstverlener en huismeester gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor
oplossen van storingen waaronder die van liften (resetten van liften)
vervangen van lampen
controleren van technische installaties
bijvullen van ketels,
assisteren bij warmtepompinstallaties
plaatsen en vervangen van schakelaars
trekken van kabels en montagewerk.

Per direct is Idriss beschikbaar als elektromonteur in de utaliteit en/of nieuwbouw/woningbouw, Een project van a tot z afronden is iets wat hij graag doet.
Idriss brengt een veelzijdige set vaardigheden en een sterke werkethiek met zich mee naar de utiliteit/nieuwbouwsector. Zijn vastberadenheid en ervaring maken hem een veelbelovende kandidaat om bij te dragen aan complexe en innovatieve elektrotechnische projecten. Hij komt bij ons over als een gezellige, hardwerkende vakkundige kracht.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Jeffrey Otten Toon telefoonnummer 088 - 235 26 66