E monteur

Kandidaatreferentie: 22429
Vakgebied: Elektrotechniek
Functieniveau: Voorman leidinggevende
Regio's: Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam|Connect - Utrecht

Op korte termijn is Peter beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als servicemonteur. Met een bak aan ervaring is Peter als een rots in de branding.

Zijn carrière werd afgetrapt op de LTS (richting: elektromonteur) waarna hij de alom bekende Philipsschool betrad. Vervolgens is hij een leer-werktraject gestart bij de Nederlandse Spoorwegen. Hier is hij ook blijven werken als service monteur onderhield en repareerde hij de elektrotechnische systemen langs het spoor en op het perron.

Na drie jaar te hebben gewerkt bij de NS is hij gaan werken als elektronica monteur. Zijn werkzaamheden bestonden uit het repareren en onderhouden van voornamelijk witgoedapparatuur, communicatieapparatuur en (SMD) Solderen. Circa 6 jaar heeft hij gewerkt binnen de elektronica, hierna is hij de liftenbranche ingerold. Ruim 10 jaar heeft Peter gewerkt als servicemonteur liften. Zelfstandig ging hij op pad om liften te repareren en te onderhouden. Dit was zowel: mechanisch, hydraulisch, elektrotechnisch als besturingstechnisch.

In 2015 kreeg hij de kans om aan de slag te gaan binnen de installatietechniek als servicemonteur binnen het gebouw gebonden installaties. Voornamelijk heeft hij gewerkt binnen de utiliteit. Tot op heden is hij werkzaam binnen de installatietechniek: Hier heeft hij storingen verholpen en onderhoud gepleegd aan gebouw gebonden installaties. Ook heeft hij licht/krachtinstallaties aangelegd.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Connect Almere Toon telefoonnummer 088 - 235 26 40