Constructiewerker/Lasser

Kandidaatreferentie: 43036
Vakgebied: Lassers en fitters|Metaalbewerking
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam

Andre is een ervaren constructiebankwerker en gedeeltelijke lasser met meer dan 30 jaar werk ervaring. Zijn ervaring en expertise maken hem een waardevolle aanwinst . Andre heeft zich bewezen als een bedreven en loyale vakman met een breed scala aan vaardigheden en technische kennis.
Andre beheerst verschillende metaalbewerkingstechnieken, waaronder zagen, boren, ponsen en tappen. Zijn precieze en efficiënte aanpak zorgt ervoor dat elk project met de hoogste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd.

Andre heeft relevante opleidingen gevolgd en beschikt over de nodige certificeringen die zijn vaardigheden en expertise bevestigen.

Andre is de ideale keuze voor projecten die vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid vereisen. Zijn toewijding aan kwaliteit en veiligheid, gecombineerd met zijn uitgebreide technische kennis, maken hem een waardevolle aanvulling op elk constructie- of lasproject. Hij is vastbesloten om uitstekend werk af te leveren en heeft bewezen dat hij zelfs de meest uitdagende taken tot een succes kan maken.
\t

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Jeffrey Otten Toon telefoonnummer 088 - 235 26 66