Commercieel buitendienst medewerker.

Kandidaatreferentie: 42985
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Zwolle

Jason is een junior accountmanager die graag met het bedrijf meedenkt om samen tot betere prestaties te komen en zo het bedrijf op een hoger niveau te brengen.

Na zijn opleiding junior accountmanager is hij gaan werken als allround sales medewerker waar hij klanten adviseerde assisteerde bij de aanschaf van allerlei meubels en woonaccessoires. Echter wilde hij toch iets meer dat bij zijn opleiding aansloot en is als verkoper buitendienst gaan werken bij Topjaloezieën. Naast het verkopen en adviseren van de klant, waarbij hij de materialen en de verschillende opties van in de dag en op de dag besprak, meten hij ook de raamdecoratie in.

Bij zijn laatste werkgever had hij de functie accountmanager buitendienst. Hier was hij verantwoordelijk de verkoop van wasstraat schoonmaakmiddelen voor de regio Noord-Holland, Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland. Doormiddel van koude acquisitie en langs te gaan bij prospect 's bracht Jason de producten aan de man. De adviserende rol vindt hij erg leuk om te hebben en wil zich graag ontwikkelen.
Bij het deze laatste werkgever was er helaas geen ruimte voor nieuwe inspirerende ideeën waardoor Jason het gevoel had dat zijn ontwikkeling hierdoor stagneerde.

Jason heeft een realistische blik op de wereld, dit blijkt uit dat hij in een nieuwe functie het geen probleem vindt om daar via een andere functie te kunnen komen. Wij hebben hem leren kennen als een jongeman die prettig in de omgang is en goede communicatieve vaardigheden heeft. Wij achten hem zeer geschikt als commercieel medewerker, waarbij hij het gewenste visitekaartje van uw bedrijf zak zijn.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Jeffrey Otten Toon telefoonnummer 088 - 235 26 66