commercieel binnendienst/administratief

Kandidaatreferentie: 42501
Vakgebied: Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Regio's: Zuid-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Mahesh spreekt verschillende talen dus het bedrijf mag eventueel ook internationaal zijn. Hij is leergierig en staat ook open voor een baan met doorgroeimogelijkheden.

Mahesh heeft veel werkervaring opgedaan in zijn leven bij 4 verschillende werkgevers in verschillende rollen zoals floormanager, filiaalhouder, pursur en allround commercieel manager.
In zijn rol van Allround Commercieel manager bij een kunststof productiebedrijf was hij voor veel werkzaamheden verantwoordelijk, mede doordat het een klein familiebedrijf was. Hij was daar ook lid van het managementteam. De reden van vertrek bij zijn laatste twee werkgevers waar hij de afgelopen 14 jaar gewerkt heeft was door de crisis en vanwege een verhuizing.
De werkzaamheden waar Mahesh ervaring mee heeft zijn:
Factureren, crediteren en debiteuren administratie, Alles wat met commercie te maken heeft, transport en logistiek, orderpicklijsten samenstellen voor binnen en buitenland, sales en aftersales, het staan en bezoeken van beurzen in binnenland en buitenland, mailbox behandelen, exportdocumenten, leiding geven.
Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Monique Baaiman
Monique Baaiman Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20