Planner / werkvoorbereider / inkoper

Kandidaatreferentie: 11774
Branches: Luchtvaart
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau|Metaalbewerking
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO-3
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Edwin is een techneut in hart en nieren. Hij beschikt over kennis en ervaring met metaal, hydrauliek, pneumatiek, mechaniek en elektrotechniek. Hij is op zoek naar een baan in de binnendienst als coördinator, teamleider, werkvoorbereider, hoofd technische dienst, inkoper of planner.

De afgelopen 11 jaar is hij werkzaam geweest als coördinator bij een bedrijf dat onderhoud en reparaties uitvoert aan ovens in vliegtuigen. Hier gaf hij leiding aan 16 monteurs. Naast het leidinggeven bestonden zijn werkzaamheden uit werkvoorbereiding, planning, opleiden van personeel, bepalen van garanties en het bestellen van onderdelen. Daarnaast gaf hij ondersteuning aan andere afdelingen en repair stations.

Hiervoor heeft hij ervaring opgedaan als technisch medewerker, inkoper en werkvoorbereider bij een aannemersbedrijf. In een ver verleden werkte hij als technisch medewerker bij de Koninklijke Marine en hier heeft hij ervaring opgedaan met het onderhouden van stoom- en gasturbines, pompen en dieselmotoren. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan met elektrisch lassen, draaien, frezen en lichte constructiewerkzaamheden.

Kun jij een ervaren kracht als Edwin gebruiken in jouw team? Neem vandaag nog contact met ons op!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20