Automonteur

Kandidaatreferentie: 37594
Branches: Automotive
Vakgebied: Transport en zwaar materieel|Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MTS
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: een maand opzegtermijn
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Deze kandidaat is een ervaren automonteur met ruim 30 jaar ervaring. Hij heeft de eerste 10 jaar bij verschillende autogarages gewerkt, van stagiaire tot APK keurmeester. Uiteindelijk is hij doorgegroeid naar chef werkplaats / meewerkend voorman. Dit doet hij momenteel al ruim 20 jaar.

Mechanisch is Piet het sterkst, maar hydraulisch en elektrisch is hij ook goed onderlegd. Deze kennis is voornamelijk personenauto gerelateerd. Hij kan schema’s lezen, onderhoud uitvoeren en storingen oplossen en hij heeft ervaring met kabelbomen, sensoren, dynamo’s en schakelaars. Op hydraulisch gebied heeft hij o.a. kennis van cilinders, verdeelblokken, ventielen en leidingen.

Hij kan complete auto’s in- en uit elkaar sleutelen, van het uitvoeren van een servicebeurt tot het vervangen van versnellingsbakken, distributieriem of ketting, koppakkingen en het in- en uitbouwen van complete motoren.

Deze kandidaat heeft in het verleden ook nog 1 jaar gewerkt bij een carrosseriebouwer waar ze o.a. laadklepsystemen op een vrachtwagenchassis bouwden.

Hij is op zoek naar een baan als monteur waar hij tot aan zijn pensioen met plezier mag werken.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Bas Verhoef
Bas Verhoef Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20