Assistent Loodgieter

Kandidaatreferentie: 43286
Vakgebied: Installatietechniek
Functieniveau: Scholier (middelbare school)
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Regio: Amsterdam


Ibrahim is een ambitieuze 18-jarige jongeman met een sterke passie voor (assistent) loodgieterswerk.
Met al 3 jaar ervaring in het vak, heeft hij al wat vaardigheden en kennis opgebouwd. Zijn expertise strekt zich uit tot diverse aspecten van loodgieterswerk, waaronder installatie, onderhoud en reparatie.

Ibrahim heeft zich beziggehouden met een breed scala aan taken in de loodgietersbranche, waaronder:

  • het uitvoeren van installatiewerk
  • aanleggen van ketels
  • ontstoppingen verhelpen
  • waterkranen installeren
  • badkamers renoveren

en leidingen/op maat buigen. Daarnaast is hij bedreven in het boren, zagen en timmeren, wat hem een veelzijdige vakman maakt.

Een van zijn specialiteiten is het aanleggen en renoveren van radiatoren, waarbij hij uitblinkt in het efficiënte en nauwkeurige werk dat dit vereist. Zijn oog voor detail en toewijding aan het leveren van hoogwaardige service maken hem een waardevolle aanwinst voor elke werkgever in de loodgietersindustrie.

Ibrahim is vastbesloten om zijn passie voor loodgieterswerk om te zetten in een bloeiende carrière. Met zijn indrukwekkende ervaring en vaardigheden is hij klaar om zich in te zetten voor een nieuwe uitdaging en te bewijzen dat hij een loodgieter van wereldklasse is.
Ibrahim zit in zijn 2e leerjaar en gaat elke donderdag 1 dag naar school, hij is voor 32 uur per week beschikbaar maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Graag zou hij zijn kennis en ervaringen nog meer willen uitbreiden bij een bedrijf waar hij wellicht kan doorgroeien en toekomst perspectief heeft.
Hij is per direct beschikbaar en gaat het liefst zo snel mogelijk aan de slag.
Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.