Assemblagemonteur

Kandidaatreferentie: 35035
Branches: Luchtbehandeling- en ventilatietechniek
Vakgebied: Operator en productie|Assemblage- en machinebouw|Installatietechniek
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: HBO|Vmbo
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: in overleg
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Amsterdam|Connect - Utrecht

Deze kandidaat is het afgelopen half jaar werkzaam geweest als assemblagemonteur bij V.R.S. Railway. Hier maken ze volledige spoorwegoverganginstallaties voor de Nationale Spoorwegen. Hij heeft voornamelijk ervaring opgedaan met het assembleren van de elektrische componenten. Helaas liep het werk terug en is hij op zoek naar een nieuwe werkgever.

In 2018 is deze kandidaat 1 jaar werkzaam geweest als monteur luchttechniek bij IMI Aero Dynamiek. Zijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit: het uitvoeren van luchtmetingen, het inregelen van luchtsystemen, het schrijven van rapportages. Daarnaast heeft hij ervaring met klantcontact en werken in duo’s.

Verder heeft hij kennis van luchtbehandelingskasten en aircosystemen, voornamelijk met het uitvoeren van metingen en het vervangen van filters.

Deze kandidaat is een rustige, gedreven, intelligente en bovenal technische geïnteresseerde man. Hij heeft echt een voorliefde voor techniek. Om zijn technische vernuft en interesse nog maar eens te onderbouwen: hij heeft zelf een zonnepaneel volledig gebouwd en kijkt graag programma's zoals How it's made en Extreme Engineering.

Naast technische banen staat deze kandidaat ook open voor een nieuwe uitdaging in het magazijn.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.