Assemblagemedewerker / elektronicus

Kandidaatreferentie: 35939
Branches: Elektronicabedrijven
Vakgebied: Elektrotechniek|Assemblage- en machinebouw
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO|Vmbo
Regio's: Noord-Holland|Zuid-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam|Connect - Wormerveer

Kay is een techneut met een passie voor elektronica en elektrotechniek. Hij is beschikbaar voor een baan als elektronicus of assembleur/samensteller.

Kay heeft de eerste periode van zijn carrière freelance werkzaamheden verricht als lichttechnicus bij een nachtclub in Amsterdam. Zijn werkzaamheden bestonden uit het geven van lichtshows en het onderhouden/installeren en afstellen van alle audio en verlichting.

Na zijn periode als lichttechnicus heeft hij 5 jaar bij een reparateur van consumenten elektronica gewerkt. Diagnosticeren van het probleem en repareren op SMD componenten niveau behoorden tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Ook kan hij storingen zoeken en overweg met een multimeter en oscilloscoop. Verder heeft hij bij een trailerbouwer de complete verlichting voor de trailers geïnstalleerd.

Kay is representatief, is tweetalig (Nederlands en Engels) en communicatief vaardig. Elektronica en elektrotechniek zijn altijd al een hobby van hem geweest. Hij heeft dit met de paplepel ingegoten gekregen van zijn opa.

We ontvangen graag jouw reactie op deze interessante kandidaat.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.