(aankomend) Werkvoorbereider

Kandidaatreferentie: 34017
Vakgebied: Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: HBO
Regio's: Gelderland|Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Sylvie laat zich momenteel omscholen naar werkvoorbereider doormiddel van een HBO Bachelor Werktuigbouwkunde. Sterkteleer, productietechnologie, onderhoudstechniek en toegepaste puntmassa dynamica zijn de vakken waar ze in uitblinkt.

Alle ervaringen en kennis die ze heeft opgedaan wilt ze laten samenkomen in een functie als werkvoorbereider. Zowel administratief als communicatief is ze sterk! Ze heeft ervaring in een productieomgeving en heeft ambitie om processen te verbeteren en door te groeien als die mogelijkheid haar geboden wordt.

Ze is al vrij ervaren in het tekenen via AutoCad 2D. Momenteel houdt ze zich binnen haar functie bezig met Interne Audits (NEN-EN-ISO 9001/ NEN-EN- ISO 14001/ OHSAS 18001 normen, Contacten onderhouden met binnen- en buitenlandse klanten(Duits en Engels), analyseren en plannen van service aanvragen van huurders en het verzorgen van administratieve afhandeling van de klant vraag in het systeem.

Ze heeft ervaring in de productie opgedaan en voerde hier kwaliteitscontroles, metingen en vergelijkingen op basis van de vastgestelde technische specificaties uit tijdens de productie. Hierdoor kon zij een grote bijdrage leveren aan de verbetering van het uitgave proces van de Productie. Sylvie werkt veel met ERP.

in verband met haar thuissituatie wil sylvie graag 32 uur werken!

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Heb je nog vragen over deze job? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.