Kandidaatreferentie: 9050
Vakgebied: Elektrotechniek
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Almere|Connect - Amsterdam|Connect - Wormerveer

Robert is een ervaren elektromonteur met 8 jaar ervaring in zowel de utiliteit als de nieuwbouwwoning sector. Met een brede kennis van alle aspecten binnen de elektra en zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende uitdagingen, is hij klaar voor een nieuwe professionele stap.

Robert heeft gedurende zijn carrière uitgebreide ervaring opgedaan in zowel de utiliteit als de nieuwbouwwoning sector. Hij heeft elektrische installaties ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden in diverse commerciële gebouwen, waaronder kantoren, fabrieken en winkelcentra. Daarnaast heeft hij ook volledige elektrische systemen geïnstalleerd in nieuwbouwwoningen, waarbij hij samenwerkte met aannemers en architecten om te voldoen aan de specificaties en veiligheidsnormen.
Met zijn brede kennis van elektrische installaties, bedrading, schakelingen en verdeelkasten kan Robert alle taken binnen de elektra uitvoeren. Hij is bedreven in het oplossen van elektrische storingen en het uitvoeren van reparaties. Bovendien heeft hij een goed begrip van veiligheidsvoorschriften en -normen, waardoor hij altijd zorgt voor een veilige werkomgeving.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Connect Amsterdam Toon telefoonnummer 088 - 235 26 90