Kandidaatreferentie: 43033
Vakgebied: Lassers en fitters
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Wormerveer

Op korte termijn is Sercan beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als constructiebankwerker/lasser.

Al ruim 14 jaar werkt Sercan als lasser, eerst 9 jaar in Istanbul en nu al 4 jaar bij de zelfde werkgever in Nederland. Lassen dat doet hij voornamelijk met TIG en met MIG/MAG, daarnaast heeft hij ook ervaring met het machinaal PTA lassen (Plasma Transferd Arc Welding) met PTA lassen heeft hij slijtlagen gelast op producten maar ook stalen flensen op RVS 316. Door deze techniek blijft materiaal (RVS) corrosie bestendig. Bij zijn huidige werkgever houdt hij zich ook regelmatig bezig met het lassen van gietijzer, denk bijvoorbeeld aan motorblokken die gerepareerd of aangepast moet worden. Met MIG/MAG kan Sercan ook goed overweg, zo is hij behendig in stapellassen, tot wel 5 lagen.

Naast het lassen is Sercan ook in staat om aan de hand van tekeningen materiaal op maat te maken en te bewerken. Daarbij kan men denken aan: ponsen, boren, tappen, zagen, slijpen, branden, kanten, zetten, snijden, puntlassen etc. Vervolgens kan hij zelfstandig constructies samenstellen en aflassen! Constructies die hij heeft gemaakt zijn onder andere: trappen, hekwerken, machines, skid frame, leidingwerk en flensen. Materialen waar hij mee heeft gewerkt zijn: staal, rvs, koper, aluminium, gietijzer.

Wij hebben Sercan leren kennen als een erg prettige en vrolijke jongen man, hij heeft verstand van zaken en zet zijn vakmanschap graag in bij uw organisatie.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Luca van Commenée Toon telefoonnummer 088 - 235 26 66