Junior Project Engineer

Kandidaatreferentie: 42604
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Nee
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort|Connect - Utrecht

Martijn is op zoek naar een vaste aanstelling als junior Project Engineer binnen de machinebouw in de voedingsmiddelen industrie. Hij zoekt een uitdagende baan waarbij hij dicht bij de techniek staat en zijn kennis en vaardigheden kan toepassen in de realisatie van projecten. Hij kiest bewust voor de machinebouw in de voedingsmiddelen industrie omdat hij graag meedenkt in het ontwerp van machines die in de lijn staan. Verpakkingsmachines vindt hij met name erg interessant.

Tijdens zijn studie heeft hij als afstudeeropdracht bij WARP Systems een klimaatkamer ontwikkeld. Aan de hand van deze klimaatkamer kon WARP systems hun vloerverwarmingssystemen onder verschillende omstandigheden testen. Hier heeft hij gewerkt met 3D modelleren in Solidworks. Hij heeft in de praktijk geleerd om warmte en sterkte berekeningen te maken. Daarnaast heeft hij kennis opgedaan met het opstellen van P&ID diagrammen. Nadat de klimaatkamer was ontworpen heeft hij nog 4 maanden gewerkt bij WARP systems. In deze 4 maanden heeft hij geholpen met het opbouwen van de klimaatkamer.

Sinds juni 2022 heeft hij gewerkt als Project Engineer. Voor een klant hebben zij mindfulness cabines ontwikkeld. Deze cabines zorgen ervoor dat klanten volledig tot rust kunnen komen en zo een volledige mindfulness ervaring konden beleven. Martijn heeft zich bezig gehouden met het opleveren van het prototype tot en met het finaliseren van het eindontwerp, begeleiding van de productie en de installatie in de winkel. Hierbij heeft hij direct in contact gestaan met de klant en leveranciers (productiepartners in staal, hout en
elektronica. Tevens heeft hij de besturing voor het prototype van een elektrisch gemotoriseerd volgsysteem ontwikkeld, constructie, technische oplossingen uitgedacht, technische tekeningen gecontroleerd en het productieproces begeleid. Hij heeft enorm veel geleerd van dit project.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Ifke Cairo
Ifke Cairo Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20