Mechanisch Assemblagemedewerke

Kandidaatreferentie: 42035
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Roland komt op ons over als een rustige en betrouwbare man met een passie voor techniek. Hij blijft graag bezig en bouwt in zijn vrije tijd stoomtreinen. Zo is hij dan ook super trots op het feit dat dat hij de afgelopen jaren zijn eigen huis gebouwd heeft.

Roland heeft enkele jaren gewerkt in de rol van mechanisch operator. Zijn werkzaamheden bestonden uit het opbouwen van een chalet houtbouw, met daarbij alle elektra, keuken monteren en maken van de badkamer. Daarnaast heeft hij 7 jaar gewerkt als assemblagemedewerker metaal/elektro. Hij heeft daar speciale pluggen gebouwd ten behoeve van de olie industrie om leidingen af te sluiten. Daarbij deed hij ook draaiwerkzaamheden en kleine laswerkzaamheden (MIG/MAG).
Roland heeft ervaring met de volgende werkzaamheden: het inbouwen van elektrische, lucht- en hydraulische systemen in het chassis. Tevens het inbouwen van de assen en motoren in de voertuigen. Het opbouwen van de cabine van de speciale voertuigen viel ook onder zijn taken pakket.

Roland is ook bekend met installatiewerkzaamheden op het gebied van elektra, mechanica en hydrauliek . Hij is opzoek naar een nieuwe uitdaging als mechanisch assemblagemedewerker binnen een bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Roland kan vanaf tekening werken, trouble shooten en gaat geen technische uitdaging uit de weg.

Persoonlijk contact is nog plezieriger
Wil je meer weten over deze kandidaat? Stuur mij een bericht en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Monique Baaiman
Monique Baaiman Toon telefoonnummer 088 - 235 26 20